ModernFlames

Landscape inbouwhaard 60 van ModernFlamesModernflames is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in geavanceerde, op maat gemaakte elektrische sfeerhaarden. Het bedrijf richt zich vooral op inbouwhaarden waarvan de vlammen zo levensecht mogelijk zijn. In 2008 kwam het bedrijf met de vernieuwende lineaire elektrische sfeerhaard, die inmiddels in Amerika zeer populair is geworden onder architecten en interieur stylisten. Ook in Nederland kun je via Nephaard.nl informatie vinden over deze bijzondere haarden.

Kosten

Elektrische sfeerhaard voor buiten van ModernFlamesOm de kosten op de elektriciteit te drukken maakt Modernflames gebruik van LED verlichting in haar haarden. LED verlichting is de meest energiezuinige verlichting die er op dit moment is en is daardoor kostendrukkend op het stroomverbruik van de sfeerhaard. Daarnaast gaan LED-lampen ook nog eens veel langer mee dan de traditionele lampen. Tot wel tien jaar gemiddeld. Dit is natuurlijk ook een groot voordeel voor de levensduur van de sfeerhaard. Zeker als het een ingebouwd exemplaar betreft is het zeer lastig en dus duur om een lamp te vervangen. Door een inbouwhaard met LED-verlichting te kopen weet je zeker dat deze een lange tijd probleemloos zal werken.

Keuze

CLX Hanghaard van ModernFlamesModernflames biedt elektrische sfeerhaarden aan in diverse soorten en maten. Voor het overgrote gedeelte gaat het om haarden met een moderne uitstraling. Vaak in een rechthoekige vorm met een zwarte rand. De keuze zit hem vooral in de grootte, het soort vlammen en de diverse extra toepassingen waar je uit kunt kiezen. Het unieke van sfeerhaarden van Modernflames zijn alle mogelijkheden waarin je de haard naar je eigen wensen kunt instellen. Vrijwel alle soorten vlammen en omgevingen zijn mogelijk. Volgens Modernflames is het enige wat niet instelbaar is de maat van de haard. Veel van de haarden hebben een touch screen waarmee je met een druk op de haard de instellingen kunt aanpassen. Behalve elektrische haarden biedt Modernflames ook haarden met waterdamp.

Meer informatie: www.modernflames.nl