ClassicFlame

TV-meubel met sfeerhaardClassicFlame is de wereldwijde marktleider op het gebied van sfeerhaarden, sierhaarden en elektrische kachels. Het bedrijf wil daarbij vooral hun groene, veilige en schone imago uitstralen. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat ClassicFlame vooral inzet op energiezuinige elektrische kachels, die weliswaar hetzelfde effect geven, maar minder energie verbruiken. Daarnaast bieden ze altijd veel aandacht voor detail en bieden hun kachels vaak veel extra mogelijkheden zoals een thermostaatfunctie en een timer. Op Nephaard.nl kun je meer informatie vinden over de modellen van ClassicFlame.

LED kachel

Tequesta nephaard stonelookDe goedkoopste vorm van verlichting die op dit moment beschikbaar is, is LED verlichting. In veel kachels van ClassisFlame is deze technologie gebruikt voor alle verlichting. Op deze manier verbruik je veel minder stroom en wordt zoveel mogelijk energie effectief omgezet in warmte. Het gaat dan niet verloren aan het projectiescherm. Daarnaast heeft een kachel met LED verlichting nog een groot voordeel. Omdat deze energiezuinig is, is hij ook goed te gebruiken buitenshuis. Zoals bijvoorbeeld in een caravan of camper. Zo kun je hem ook prima gebruiken voor koude Nederlandse zomerdagen en natuurlijk de avonden en nachten.

Inbouwhaarden

ClassicFlame is vooral goed uitgerust op het gebied van inbouwhaarden. Deze worden vakkundig in je muur weggewerkt en nemen daardoor geen ruimte in. De haarden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Deze beginnen al vanaf 46 bij 42 centimeter. De diepte is 12 centimeter. Daarnaast zijn de inbouwhaarden van ClassicFlame vaak voorzien van veel handige accessoires. Zo krijg je er meestal een afstandsbediening bij om alle functies vanaf je bank aan of uit te zetten, of om een keuze te maken uit de meer dan 125 vlammencombinaties die je kunt laten projecteren. Op een elektrische haard van ClassicFlame raak je kortom niet snel uitgekeken. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onder meer een timer en een thermostaat om de gewenste temperatuur in te stellen.

Meer informatie: www.classicflame.nl