Amantii

Amantii SfeerhaardAmantii biedt elektrische sfeerhaarden aan voor in huis, op kantoor, in het restaurant en zelfs voor buiten. Een haard van Amantii staat garant voor een hoge mate van sfeer en brengt echt iets extra’s in een ruimte waarvan je wilt dat deze gezelligheid moet uitstralen. Behalve de standaard rechthoekige haarden biedt Amantii ook modellen aan die juist een heel andere afmeting hebben. Denk hierbij aan panorama formaat, of juist eentje met een grote ombouw eromheen, zodat deze bijna een hele muur kan vullen.

Meerdere series van Amantii

Een aantal van de meest verkochte series van Amantii zijn de TRU-View XL series en de Zero Clearance Electric Fireplace. Het bedrijf komt oorspronkelijk uit Amerika, maar de haarden zijn ook in Nederland verkrijgbaar. Het bijzondere van de TRY View haarden is dat deze geschikt zijn voor zowel gebruik binnenshuis of als buitenshuis. De vlammen worden levensecht weergegeven en heeft drie zijden, waardoor de haard vanuit bijna iedere hoek te bekijken is. Bij elke haard van deze serie zijn vier installatie mogelijkheden beschikbaar. De Zero Clearance serie heeft een grote ombouw en heeft een zeer energie effectieve manier van verwarmen. De haard is geschikt voor het verwarmen van kamers met een grootte tot 50 vierkante meter.

Veel handige extra’s beschikbaar

Sfeerhaard van AmantiiVeel van de haarden van Avantii komen met veel handige extra’s. Zo zijn ze speciaal gemaakt om grote vertrekken te kunnen verwarmen. Iets wat in Amerika, waar vrijwel niemand CV heeft, erg belangrijk is. In Nederland zijn deze kachels vooral dus ook handig voor bijvoorbeeld vakantiehuizen, maar eigenlijk vooral voor nieuwbouw. De Avantii haarden zijn namelijk op hun best als ze tijdens een verbouwing of bouw van een huis direct worden geplaatst. De schermen werken met LED verlichting zodat daar zo min mogelijk energie verloren gaat.

Meer informatie: www.amantii.nl